Powerbank

En powerbank er en elektronisk enhed, der kan overføre en mængde strøm til at oplade andre batteridrevne enheder.

Powerbanken er så udstyret med to stik. En indgang til at lade op og en udgang til af lade andre apparater lade op via powerbanken. De fleste powerbanks er i dag udstyret med USB-stik både til strøm den ene vej og til strøm den anden vej.

Som med andet elektronik, der forbindes via usb, skal man være opmærksom på, at enheden er det, den udgiver sig for at være. For eksempel hvor og hvordan man har fået adgang til den.

Spillet

Kortet er både et reaktionskort og et aktionskort og kan altså spilles når som helst. Det er gratis at spille. Det genoplader dit system og lader dig åbne 3 porte. Kortet kan spilles som et reaktionskort for eksempel i forbindelse med et angreb, hvor man mister porte. Det kan også spilles som et aktionskort, for eksempel lige inden man selv angriber for at have porte nok til at gennemføre angrebet.